Beste kredittkort å betale regninger med

De beste kredittkort å betale regninger med er hva vi skal fortelle om i denne artikkelen. Mange av våre lesere har kanskje ikke fått med seg at det er mulig å betale en eller flere regninger dersom man har uutnyttet kreditt på kredittkortet. Men stadig flere kredittkort på markedet tilbyr denne tjenesten mot tillegg som svar på en voksende etterspørsel. 

Betal rentefritt

En forklaringene og hovedårsakene til at flere velger å benytte de beste kredittkort å betale regninger med er at man kan betale rentefritt; altså uten en gjeld som forrenter seg. Andre betaler med kredittkortet for å unngå å belaste brukskontoen. 

Det kan til tider oppstå høye uforventede kostnader som ikke kan dekkes med hjelp av den vanlige inntekten. I slike tilfeller kan det være smidig å bruke kredittkortet, forutsatt, naturligvis at man får nok i inntekt etterfølgende måned til å tilbakebetale hele utestående beløp. 

Da de fleste kredittkort har en rentefri betalingsutsettelse på rundt 45 dager, kan man altså betale regninger uten å bli belastet rentekostnader.

Renten løper fra transaksjonsdato

Å betale regninger med kredittkort regnes for å være en såkalt transaksjonstjeneste, akkurat som å ta ut penger i minibanken eller gjøre en overføring fra kredittkortet til bankkotoen. Felles for transaksjonstjenester er at dersom man ikke betaler tilbake ved forfall, regnes renten fra transaksjonsdatoen. Det kan bli en dyr affære. Derfor bør man tenke nøye etter før man velger denne løsningen.

Betale regninger med de beste kredittkort

De fleste kredittkort gir ikke bonuspoeng på transaksjonstjenester som å betale regninger med kredittkort. På senere tid har flere utstedere valgt å bevege seg over på andre siden ved å la sine kunder tjene opp poeng når de betaler regninger med kredittkortet. Eksempel på slike kort er Bank Norwegian og Ikano Bank Visa