Credits Gold

Credits Gold

 • Reiseforsikring inkludert
 • Dealpass rabatt
 • Gratis minibankuttak (valutapåslag 1,75%)
Årsavgift 0 kr
Maks kreditt 100 000 kr
Rentefritt 43 dager
 • Et Visakort
 • Et reisekort

10 000 kr over 12 måneder koster 1 112 kr. Beregnet totalkostnad 11 112 kr ved 21,85% effektiv rente.

 • Gebyrfri overføring til privatkonto
 • Dealpass rabatter inn-/utland
 • Reise- & avbestillingsforsikring
 • ID Tyveriforsikring
 • Kontaktløst betaling
 • Rente beregnes fra uttaksdato
Type kortVisa
Årsavgift0 kr
Rente19.99 %
Effektiv rente21.85 %
Rentefrie dager43 dagar
Kredittgrense100000 kr
Sparerente2.17 %
BankIDJa
Mobil BankIDJa
eFakturaJa
AutogiroJa
Fakturagebyr0 kr
Velge egen PIN-kodeJa
TæppeJa
Krav
Minst 18 år
Uten betalingsanmerkninger
DrivstoffrabattNei
Minstebeløp å betale
300

*Kredittbeløp kr. 25 000. nom. rente 19,90 %, eff. rente 21,82%, kost. 2 776 totalt kr. 27 776

Våre meninger om Credit Gold

Credits Gold er et rimelig kredittkort som du kan ha stor nytte av hvis du er blant dem som vil ha muligheten til å bruke kredittkort til daglig bruk og større innkjøp og delbetale utestående beløp.

Fordeler

I våre kredittkort test for å skille ut de beste kredittkort for våre besøkere, tar vi frem kortets prisliste og sammenligner med andre lignende kort. Prislisten til Credits Gold er oversiktlig og framstår som veldig hyggelig ved at det koster 0 kr for nær sagt alle kort tjenester.

La oss først konstantere at du ikke trenger å tenke på hva kortet koster i årsavgift. Kortet er nemlig uten årsgebyr, etableringsgebyr og andre skjulte tilleggsavgifter. Det er derfor et fint kort å ha i lommeboka, hjemme eller på ferien, da du kan du spare tusenvis av kroner årlig på å ikke behøve å betale for å bruke kortet. På dette området er det dessverre mange kortutgivere som tar godt betalt og noen som koster skjorta hvis man for eksempel behøver kontanter i utlandet.

Opptil 100 000 kr i kreditt

Med Credits Gold kredittkort får du en kredittgrense helt opptil 100 000 kroner. Naturligvis har du muligheten til å ha en lavere kredittgrense, men den må minimum være 30 000 kr. Du kan utsette betalingen i inntil 43 dager hvor utsettelsen er rentefri.

Gratis kontantuttak

Ja, det stemmer! Credits Gold lar deg utføre dine minibankuttak uten å være bekymret for tilleggsavgifter. Dette betyr at du alltid gjør uttakene dine helt gratis, enten du befinner deg i utlandet eller i Norge. Men hvis du for eksempel tar ut penger fra kreditten din, må du betale renter fra den dagen du foretok uttaket.

Bonusprogram

Credits Visa tilbyr alle kundene de flotte rabattene som inngår i det kjente bonusprogrammet Dealpass. Rabatten blir trukket ifra regningen på stedet være seg om du handler online, i butikk eller skal betale regningen i restauranten. Dealpass bonusprogrammet gjelder både i Norge og i utlandet.

Forsikringer

Ved første øyekast kan Credits Gold virke som et lukrativt og kostbart VIP kredittkort. Som vi allerede har vært inne på koster ikke kortet noe å skaffe seg og det er gebyrfritt å bruke. Credits Gold er faktisk godt egnet til reiser i den forstand at du får med omfattende forsikringer, som sparer deg for kostnader ved uforutsette hendelser før, under eller etter reisen. Reiseforsikringspakken på Credits Gold inneholder blant annet:

 • Egenandelsforsikring inntil 20 000 kr på billeie
 • ID tyveri forsikring
 • Erstatning opptil 300 000 ved avbestilling av reise
 • Erstatning for sykdom og hjemtransport
 • Uutnyttede reisedager blir erstattet
 • Ubegrenset sum på sykdom, hjemtransport, og evakuering
 • Erstatning for bagasjeforsinkelser over fire timer

I forsikringsvilkårene kan du lese om hele forsikringen, forutsetninger og erstatningsbeløp. Blant annet gjelder reiseforsikringen kun dersom minst 50 prosent av reiseturen blir betalt med Credits Gold.

Ulemper

Vi berømmer Credits Gold for sine mange fordeler, og finner ikke så mange nevnverdige ulemper. For eksempel er det ingen grunn til å tro at du skulle bli belastet for noen skjulte avgifter. Imidlertid, føler vi fraværet av et lojalitetsprogam og bonuspoeng hvilket hadde vært midt i blinken for kunder som betaler med kredittkort når de handler på nett. Hvem vet hva morgendagen vil bringe – det er kanskje mulig at kortet blir tilknyttet et bonusprogram. I såfall vil du kunne lese om det i under Nyheter her hos oss. Hvis du er i behov av et kredittkort som lar deg samle bonuspoeng ved kortbruk, er du velkommen til å sjekke våre anbefalinger om noen av de andre beste kredittkort med bonus.

Oppsummering

Totalt sett er Credits Gold et gunstig kort til daglig bruk og ferier. Det er blant de beste kredittkort Norge har på markedet, dersom man trenger et kredittkort med lav rente – da er Credits Gold absolutt å anbefale.

Hvis du synes den årlige kostnaden er for høy, anbefaler vi at du sjekker ut Bank Norwegian og re: medlemsfleks, som begge er gode kredittkort uten årsavgift.