Revolut Standard

Revolut Standard

 • Gratis kontantuttak
 • Gratis overføringer i 30 valutaer
 • Smart app
Årsavgift 0 kr
Maks kreditt 0 kr
Rentefritt dager
 • Et Mastercard

 • Gratis overføring i 30 valutaer opptil 50 000 kr
 • Gratis bankkort uten gebyrer
 • Gratis kontantuttak inntil 2000 kr per mån
 • Smart Revolut-app
 • Støtte for Apple Pay og Google Pay
 • Uten skjulte gebyrer
 • Ingen reiseforsikring
 • Uten mulighet for bonuspoeng opptjening
Type kortMastercard
Årsavgift0 kr
Rente0 %
Effektiv rente0 %
Rentefrie dager0 dagar
Kredittgrense0 kr kr
Sparerente0 %
BankIDJa
Mobil BankIDJa
eFakturaJa
AutogiroJa
FakturagebyrAlltid gebyrfri
Velge egen PIN-kodeJa
TæppeJa
Krav
16 år
DrivstoffrabattNei
Minstebeløp å betale

*Revolut Standard Mastercard er et bankkort som, sammen med Revolut appen, lar deg ha en vel fungerende mobilbank i lommen. Revolut Standard er Revolut mobilbanks første bankkort. Kortet er svært populært fremst på grunn av at det er avgiftsfritt og på grunn av den tilhørende funksjonsrike appen, blant annet med mulighet for overføringer i realtid og betalingsmeldinger ved kortbruk.

Revolut Standard

Den pioneerende mobilbanken Revolut er svært aktiv på markedet for bankkort og tilbyr 2 andre kort ved siden av Standard-kortet; nemlig Revolut Premium og Revolut Metal. Til forskjell fra sine to søstre er Revolut Standard helt uten årsavgift og ligner tradisjonelle bankkort på markedet. Imidlertid, kan Standard skille seg fra andre bankkort, ved at kortet integrert med den smarte revolut-appen; også appen er gratis. 

Før du kan bruke Revolut Standard, behøver du å overføre penger til den tilknyttede revolut-kontoen. Bankkortet kan naturligvis ikke brukes uten at det er dekning på kontoen. Viktig å presisere at dette ikke er et kredittkort. Akkurat som med øvrige debetkort, er det ingen kreditt på Revolut Standard.  

Revolut app

Med hjelp av en smart app, både for IOS og Android, har Revolut gjort mobilbank så praktisk og brukervennlig som mulig. I mobilen har du tilgang til banktjenestene til alle døgnets tider, uansett om du er i eller utenfor Norge. Er du for eksempel på reisefot til utlandet og har spørsmål kan du kontakte kundesupporten via appen.

Hvordan komme igang

Her skal vi kort beskrive hvordan du som kunde av Revolut kommer igang med Standard. Du går til Revoluts nettsted og oppgir ditt telefonnummer. Revolut sender deretter en lenke til nummeret ditt. Lenken brukes til å laste ned og installere appen på din mobile enhet. 

Deretter bestiller du det kortet du har bestemt deg for. Du vil motta kortet inntil 10 virkedager. 

Du kan bli kunde av Revolut, og bestille et passende kort selvom du har betalingsanmerkning. 

Fordeler og funksjoner

Vi har allerede vært inne på noen av fordelene til Revolut Standard som skiller det ut fra vanlige bankkort, men oppsummert har du med Standard:

 • Gratis kontantuttak opptil 2 000 kr i måneden.
 • Gratis valutaveksling via Revolut-appen opptil 50 000 kr per mnd.
 • Ingen valutagebyr ved kortbruk i utlandet, og ingen skjulte avgifter.

På Revolut Standard inngår ingen reiseforsikring, men du har muligheten til å legge til en reise- og helseforsikring til en relativ lav pris.

Ulemper

Revolut Standard er dessverre ikke tilknyttet et lojalitetsprogram hvor du har mulighet for å tjene opp cashback eller har tilgang til ulike pristilbud på kampanjeprodukter og tjenester.

Oppsummering

Oppsummert er Revolut Standard et billig bankkort for personer som reiser ofte eller som overfører penger til utlandet til andre Revolut brukere. Med Standard kortet kommer man billigere unna valutagebyrer og omkostninger ved utlandsoverføringer. 

En annen virkelig fordel er naturligvis at brukeren har full tilgang til Revolut-appen som gjør mobilbanktjenester både fleksible og trygge for brukeren.