TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard

 • Reiseforsikring inkludert
 • Dealpass rabatt
 • Gratis minibankuttak (valutapåslag 1,75%)
Årsavgift 0 kr
Maks kreditt 150 000 kr
Rentefritt 43 dager
 • Et Mastercard
 • Et reisekort

Kredittbeløp kr. 25 000/12mnd. nom. rente 21,15 %, eff. rente 23,33%, kost. 2 955 totalt kr. 27 955.

 • Gebyrfri overføring til privatkonto
 • Dealpass rabatter inn-/utland
 • Reise- & avbestillingsforsikring
 • ID Tyveriforsikring
 • Kontaktløst betaling
 • Rente beregnes fra uttaksdato
Type kortMastercard
Årsavgift0 kr
Rente21.15 %
Effektiv rente23.51 %
Rentefrie dager43 dagar
Kredittgrense150000 kr
Sparerente0 %
BankIDJa
Mobil BankIDJa
eFakturaJa
AutogiroJa
Fakturagebyr0 kr
Velge egen PIN-kodeJa
TæppeJa
Krav
Minst 18 år
Uten betalingsanmerkninger
DrivstoffrabattNei
Minstebeløp å betale
300

*Kredittbeløp kr. 25 000/12mnd. nom. rente 21,15 %, eff. rente 23,33%, kost. 2 955 totalt kr. 27 955.

Våre meninger om TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard er et rimelig kredittkort som du kan ha stor nytte av hvis du er blant dem som vil ha muligheten til å bruke kredittkort til daglig bruk og større innkjøp og delbetale utestående beløp.

Fordeler

I våre kredittkort test for å skille ut de beste kredittkort for våre besøkere, tar vi frem kortets prisliste og sammenligner med andre lignende kort. Prislisten til TF Bank Mastercard er oversiktlig og framstår som veldig hyggelig ved at det koster 0 kr for nær sagt alle kort tjenester.

La oss først konstantere at du ikke trenger å tenke på hva kortet koster i årsavgift. Kortet er nemlig uten årsgebyr, etableringsgebyr og andre skjulte tilleggsavgifter. Det er derfor et fint kort å ha i lommeboka, hjemme eller på ferien, da du kan du spare tusenvis av kroner årlig på å ikke behøve å betale for å bruke kortet. På dette området er det dessverre mange kortutgivere som tar godt betalt og noen som koster skjorta hvis man for eksempel behøver kontanter i utlandet.

Opptil 150 000 kr i kreditt

Med TF Bank Mastercard kredittkort får du en kredittgrense helt opptil 150 000 kroner. Naturligvis har du muligheten til å ha en lavere kredittgrense, men den må minimum være 30 000 kr. Du kan utsette betalingen i inntil 43 dager hvor utsettelsen er rentefri.

Gratis kontantuttak

Ja, det stemmer! TF Bank Mastercard lar deg utføre dine minibankuttak uten å være bekymret for tilleggsavgifter. Dette betyr at du alltid gjør uttakene dine helt gratis, enten du befinner deg i utlandet eller i Norge. Men hvis du for eksempel tar ut penger fra kreditten din, må du betale renter fra den dagen du foretok uttaket.

Bonusprogram

Credits Visa tilbyr alle kundene de flotte rabattene som inngår i det kjente bonusprogrammet Dealpass. Rabatten blir trukket ifra regningen på stedet være seg om du handler online, i butikk eller skal betale regningen i restauranten. Dealpass bonusprogrammet gjelder både i Norge og i utlandet.

Forsikringer

Ved første øyekast kan TF Bank Mastercard virke som et lukrativt og kostbart VIP kredittkort. Som vi allerede har vært inne på koster ikke kortet noe å skaffe seg og det er gebyrfritt å bruke. TF Bank Mastercard er faktisk godt egnet til reiser i den forstand at du får med omfattende forsikringer, som sparer deg for kostnader ved uforutsette hendelser før, under eller etter reisen. Reiseforsikringspakken på TF Bank Mastercard inneholder blant annet:

 • Egenandelsforsikring inntil 20 000 kr på billeie
 • ID tyveri forsikring
 • Erstatning opptil 300 000 ved avbestilling av reise
 • Erstatning for sykdom og hjemtransport
 • Uutnyttede reisedager blir erstattet
 • Ubegrenset sum på sykdom, hjemtransport, og evakuering
 • Erstatning for bagasjeforsinkelser over fire timer

I forsikringsvilkårene kan du lese om hele forsikringen, forutsetninger og erstatningsbeløp. Blant annet gjelder reiseforsikringen kun dersom minst 50 prosent av reiseturen blir betalt med TF Bank Mastercard.

Ulemper

Vi berømmer TF Bank Mastercard for sine mange fordeler, og finner ikke så mange nevnverdige ulemper. For eksempel er det ingen grunn til å tro at du skulle bli belastet for noen skjulte avgifter. Imidlertid, føler vi fraværet av et lojalitetsprogam og bonuspoeng hvilket hadde vært midt i blinken for kunder som betaler med kredittkort når de handler på nett. Hvem vet hva morgendagen vil bringe – det er kanskje mulig at kortet blir tilknyttet et bonusprogram. I såfall vil du kunne lese om det i under Nyheter her hos oss. Hvis du er i behov av et kredittkort som lar deg samle bonuspoeng ved kortbruk, er du velkommen til å sjekke våre anbefalinger om noen av de andre beste kredittkort med bonus.

Oppsummering

Totalt sett er TF Bank Mastercard et gunstig kort til daglig bruk og ferier. Det er blant de beste kredittkort Norge har på markedet, dersom man trenger et kredittkort med lav rente – da er TF Bank Mastercard absolutt å anbefale.

Hvis du synes den årlige kostnaden er for høy, anbefaler vi at du sjekker ut Bank Norwegian og re: medlemsfleks, som begge er gode kredittkort uten årsavgift.