Beste kredittkort uten sikkerhet

Mange husholdninger i Norge har bolig- og billån, flere kredittkort med utestående gjeld under delbetaler. Kredittkortgjeld er vanligvis den dyreste gjelden, dv. har høyest rente, og nettopp av den grunn kan det være lurt å sammenligne de beste kredittkort uten sikker for å finne et kort som bedre passer inn i økonomien. 

Kredittkort uten sikkerhet

For mange regninger er en utfordringer for mange. Selv med e-faktura “glemmer” mange å betale noen regninger. Kredittkort uten sikkerhet er ikke et unntak. Har mang valgt å delbetale sin utnyttede kreditt må man passe på å betale ved forfall. En liten forseelse kan medføre negative konsekvenser for deg vet at din kredittscore tar skade. Det kan skje blant annet ved at det registres en betalingsanmerkning hos et kredittopplysningsbyrå.

Kredittkort uten sikkerhet er ikke den billigste måten å skaffe seg forbrukerkreditt på. Renten kan variere veldig avhengig av kortutgiverens priser og din kredittverdighet. Imidlertid er det ikke alle som som har muligheten til å låne med sikkerhet, eller ta opp forbrukslån for den sakens skyld. Det alternativet de sitter igjen med er kredittkort uten sikkerhet, der det ikke stilles like høy krav og sjansene er bedre for å bli innvilget et kredittkort. 

Hos oss kan du sammenligne vilkårene til noen av de beste kredittkort på markedet, for å se hvilke kredittkort som passer deg best.

Beste kredittkort uten sikkerhet i eiendom

For de som vurderer å skaffe seg et kredittkort uten sikkerhet i eiendom, kan det være en god ide å sammenligne rente på kredittkort. Målet er naturligvis at du skal kunne finne et kredittkort med lavere rente enn dine nåværende kort. Mange nordmenn bruker denne metoden for å refinansiere sine dyre kredittkort og lån med et kredittkort uten sikkerhet i eiendom eller bolig, og dermed oppnå lavere kredittkostnader i måneden. Det resulterer vanligvis i at man sparer noen hundrelapper i måneden og opptil flere tusen kroner i året.

En annen fordel er at man kan bli kvitt uutnyttet rammekreditt. Med rammekreditt menes slike kredittkort som ikke er i bruk, eller som man har brukt nå og da, men der man ikke har utestående gjeld. Som mange vet er uutnyttet rammekreditt oppgitt i gjeldsregistrene og drar ned din tilbakebetalingsevne og kredittverdighet. Derfor er det mange som kvitter seg med slike kredittkort og erstatter disse med kort med bedre priser og vilkår. 

Gi økonomien et pusterom

Den økonomiske fordel ved å bytte til et bedre kredittkort er åpenbar. For eksempel ved at man får lavere renter og gebyrer, cashback på kortkjøp og gratis reiseforsikring. Mange kredittkortutgivere har gjort det så nær som gebyrfritt å har og bruke kredittkort uten sikkerhet. Å bytte ut kredittkortet du bruker mest kan derfor gi et pusterom i din økonomi – en helt ny start helt enkelt. 

Mindre gebyrer til bankene – det liker lommeboken

Har man for eksempel kredittkort fra 3 forskjellige kortutstedere og betaler årsavgift til alle på sammenlagt 459 kroner i måneden , kan det være lurt å se etter kredittkort uten årsavgift med minst like mange fordeler som du har på dine nåværende kort. På årsbasis kan du spare rundt 5 508 kr!!! Med hundrevis av kredittkort på markedet er det ikke helt umulig at du finner kort som svarer til dine forventninger.

Kvitt deg med høye avgifter og gebyrer på dine nåværende kredittkort idag!