Bank Norwegian

Bank Norwegian

 • Tjen CashPoints på alle kortkjøp
 • Kjøp flybilletter med CashPoints
 • Reiseforsikring inkl.
Årsavgift 0 kr
Maks kreditt 100 000 kr
Rentefritt 45 dager
 • Et Visakort
 • Et reisekort
 • Et bonuskort

15 000 kr over 12 måneder koster 1 764 kr. Beregnet totalkostnad 16 764 kr ved 23,1% effektiv rente.

 • Tjen CashPoints på alle kortkjøp
 • Betal Norwegian-flybilletter med CashPoints
 • 6 uker rentefri betalingsutsettelse
 • Reiseforsikringer inkludert
 • Rabatter hos over 150 steder
 • Gebyrfrie kontantuttak
 • Ekstra bonus ved kjøp av flyreiser i Norwegian
 • Cashpoints gjelder bare hos Norwegian
Type kortVisa
Årsavgift0 kr
Rente20.49 %
Effektiv rente23.1 %
Rentefrie dager45 dagar
Kredittgrense100000 kr
Sparerente0 %
BankIDJa
Mobil BankIDJa
eFakturaJa
AutogiroJa
FakturagebyrGratis eFaktura (45 kr papirfaktura)
Velge egen PIN-kodeJa
TæppeJa
Krav
Minimum 18 år
Ikke ha betalingsanmerkninger
Drivstoffrabatt
1% Cashpoint på drivstoff
Minstebeløp å betale
Minimum å betale kr 300

* Den effektive renten 23,1% er basert på 15 000 kr utnyttet kreditt betalt over 12 måneder koster 1 764 kr. Totalkostnad: 16.764 kr.

Kortet gir 1% Cashpoints på alminnelig kortbruk opptil 100 000 kr per kalenderår hvor 1 CashPoint=1 krone. For varekjøp over 100 000 kr per kalenderår, tjener du 0,5% Cashpoints. Med alminnelig kortbruk menes dagligvarebutikker, bensinstasjoner og kortbruk i utlandet.

Bank Norwegian er er et av de beste kredittkort i markedet!

Hva vi synes om Bank Norwegian kredittkort

Norwegian kortet er et svært godt likt kredittkort i og med at dette kortet, i motsetning til andre kredittkort med de beste kredittkort fordeler, ikke har mange fordyrende avgifter. Dertil gir kortet gode bonus og rabatt på flyreiser, bensin og hverdagsbruk.

Fordeler

Helt uten årsavgift og fakturagebyr (med e-faktura), ingen gebyrer for kontantuttak. Det er ikke mange kredittkort som er like gode. De har en valutapåslag i utlandet (ved kjøp og uttak av andre valutaer) på 1,75%, og dette er på det laveste nivået. Andre kort har et høyere valutapåslag. Norwegian-kortet passer perfekt når du reiser rundt i andre land. Du får rentefri betalingsutsettelse i 45 dager, og det inkluderer kontantuttak i minibank.  Imidlertid løper renten fra uttaksdato.

Bonus

I tillegg til 1% bonus på alle varekjøp (foruten finansielle tjenester), får du 4% i CashPoints på flyselskapet Norwegian LowFare-billetter og 10% på Flex-billetter. Norwegian Air er fra før et lavpris flyselskap, og med 4% eller 10% avslag blir flyturen enda billigere!

Online Shopping

Gjennom lojalitetsprogramment Reward eShop får du ekstra rabatter i omtrent 200 velkjente nettbutikker. Eksempelvis Lekmer, CDON, Bokus og mange flere. Bonusen blir selvfølgelig utbetalt som Cashpoints som du kan bruke til å kjøpe billige flybilletter av Norwegian Air.

Alt du trenger å gjøre for å få dine Cashpoints og rabatter er å betale med ditt Norwegian-kort. Når du mottar kredittkortet følger det med info om Reward og hvordan du registrerer og tjener Cashpoints med Norwegian-kortet.

Når du betaler for flyreisen med kortet, er reise- og avbestillingsforsikring inkludert.

En mulig ulempe er at Bank Norwegian bonusen er tilknyttet flyselskapet Norwegian. Så hvis du har flyskrekk og helst unngår flyreiser, eller ikke ønsker eller vil å fly med Norwegian, er dette kortet ikke noe for deg!

I tillegg til kredittkort tilbyr Bank Norwegian forbrukslån. Du kan søke om forbrukslån mellom kr 5 000 – 500 000.

Oppsummering

Bank Norges kredittkort er et perfekt kort for å spare poeng til billigere flyreiser. Kredittkortet er å regne som et kort som relativt sett lever opp til å være et kredittkort uten fordyrende gebyrer. Dessuten har du 45 dager rentefri betalingsutsettelse. Hvis du under en periode har høye utgifter kan du betale regninger med kredittkort fra Norwegian.