Reisetips fra BesteKredittkort

March 26, 2020 av

Det er mange som opplever at det ikke alltid er like lett å finne billige og prisverdig reisemål. En google-søkning på på nettet gir mange gode reisetips fra ulike flyselskaper og reisebyråer som tilbyr rimelige reisepakker til spennende destinasjoner. Vi har sjekket litt rundt på nettet og samlet 10 prisverdige reise attraksjoner.
Det være seg om du har lyst til å ta en weekendtur eller finne en herlig badestrand – sjekk ut hvor du kan feriere billigst.

Ifølge undersøkelser utført av SIFO finansierer rundt 650 000 nordmenn ferien sine med hjelp av kredittkort. En av grunnene til dette er de mange fordelene man får med gratis på nye kredittkort.

Dersom også du vurderer å betale ferien med et kredittkort, hjelper vi på BesteKredittkort gjerne deg å sammenligne de beste kredittkort til reise og ferieformål. BesteKredittkort er en gratis og uforpliktende sammenligningstjeneste i Norge som løfter frem de beste kredittkort til ulike formål.

Budapest

Vil du oppleve en gammel og notorisk europeisk storby skal du reise til Budapest. I storbyen Budapest er det massevis av severdigheter, opplevelser og mye god mat til billige priser.

Bulgaria

Noen av sommerens billigste charterreiser går til Golden Sands og Sunny Beach i Bulgaria. Billig mat og drikke.

Warsawa

Hovedstaden i Polen er bland de billigste storbyene i Europa. Nyt livet på luksushotell som har spesielt lave weekend priser.

Albania

En uoppdaget perle i middelhavet, med mye sol, badestrender og billig mat

Thailand

Thailand er kanskje det mest populære reisemål i Asia, hvor prisene skiller seg mer enn halvparten av prisene hjemme. Det kan være billigst å søke seg til et sted som ikke er et populært turiststed.

Egypt

Ifølge mange har landet klart å overkomme indre uroligheter. Steder som Marsa Alam og Hurghada som tilbyr billige og herlige ferie med mye sol.

Riga

Riga byr på vakker øst-europeisk arkitektur, livlige handelstorg og veldig lave priser. Du får oppleve spor av middelalderen gamlebyen i Riga, hvor det også kryr av restauranter og barer.

Kambodsja

I Kambodsja kan du oppleve en badeferie med mye sol og hvite sandstrender. På enkelte steder er prisnivået så billig som en tredjedel av prisene her hjemme.

Krakow

Er du opptatt av historie og europeisk arkitektur kan du søke billige reiser til Krakow. Her vil du blant annet finne en velbevart bykjerne fra middelalderen. Prisene i Krakow er nesten like billige og hyggelige som i Warsawa.

Vietnam

Til Vietnam kan prisene på flybilletter være lite dyre, men til gjengjeld kan du finne hotellrom med god standard til 150 kroner. En 3 retters middag kan være så billig som under 50-lappen. For å få mest valuta for pengene er vårt reisetips at man kombinerer reisen til Vietnam med Kambodsja – to billige land i samme reise.

India

Vårt siste reisetips er India. Reis til den tidligere Portugisiske kolonien Goa som er langt mer vestlig og liberal enn resten av India. Goa er en meget populær og prisverdig turistattraksjon.