DNB Hvitt Mastercard

Hva i synes om DNB Hvitt Mastercard

DNB Hvitt Mastercard, et avgiftsfritt kredittkort, er skreddersydd for å imøtekomme behovene til de unge i samfunnet; det vil si de som er mellom 18 og 33 år.

Kortet er pakket med fordeler som både er relevante for ungdom og studenter, og det det stilles forholdsvis lave krav til søkere. Minimuminntekt 25 000 kr og ingen betalingsanmerkninger. DNB Hvitt utmerker seg som et av de beste kredittkort for unge ikke bare ved at det er uten årsavgift, det har dessuten overlag lave gebyrer.

Rabatter

Er det noen som er glad i penger tilbake ordninger er det de unge i samfunnet. På DNB Hvitt Mastercard finnes det både faste rabatter på mellom 10-30% og Supertilbud med mellom 20-30% rabatt bare med DNB Hvitt Mastercard som betalingsmiddel.

Brukersteder, vare- og tjenestekategoriene som bensin rabatten på 3%,  Helly Hansen, smykker fra David Andersen, m.fl. Rabattordningen omfatter også hoteller som Scandic. DNB Hvitt Mastercard blir ansett å være både et bra reisekort og en bonuskort for personer under 33 år.

Supertilbud

Vi bør legge til at man får SMS-varslinger om Supertilbud fordelt utover hele året. Disse tilbudene er ikke bare begrenset til Black Friday eller juletider. Man kan selv aktivere og deaktivere SMS-varsling

Andre fordeler

Forsikring

Skal du på en weekend-tur til utlandet kan det være lurt å kjøpe billettene med DNB Hvitt Mastercard. Da blir du kvalifisert til å være dekket av en omfattende reiseforsikring som inkluderer en avbestillingsforsikring. Både du, medreisende og bagasjen er da forsikret under turen – uten at du behøver å betale ekstra for reiseforsikringen.

Mastercard Upgrade

Mastercard Upgrade er en abonnementstjeneste mot et tillegg på 49 kr som Dersom du velger Mastercard Upgrade får du 3000 Eurobonus Ekstrapoeng i velkomstgave. Videre åpner det for flere fordeler med ditt DNB Hvitt Mastercard.

Disse inkluderer 10 Eurobonus Ekstrapoeng per 100 kr du bruker i norsk valuta og 15 Eurobonus Ekstrapoeng per 100 kroner i andre valutaer.

Dessuten får du en gratis egenandelseforsikring på leiebil (aldersgrense 21 år) og almen forsikring mot tap eller skade. Dessuten får du en netthandelforsikring på varer over 250 kr. Finner du en billigere vare av samme slag dekker forsikringen differensen.