Beste kredittkort uten årsavgift

I Norge har vi – heldigvis – et stort utbud av forskjellige kredittkort. Noen kredittkort gir bonus, andre gjør bensin utgifter levelige, noen kredittkort kommer med spesialtilbud, andre kredittkort skaper reise bekvemmelighet. I denne artikkelen skal vi se nærmere på kredittkort uten årsavgift.

Uten årsavgift med fordeler

Er du på jakt etter det beste kredittkort uten årsavgift, men som samtidig har fordeler på reise eller gir cashback. Hva mener vi egentlig med de beste kredittkort uten årsavgift? Svaret på dette er ganske enkelt kredittkort som ikke belaster deg for et årsgebyr eller månedlig avgift.

Her på denne siden kan du sammenligne noen av de beste kredittkort uten årsavgift.

Hvilke fordeler gir kredittkort uten årsavgift?

Kredittkort uten årsavgift er, som nevnt over, billigere enn kredittkort med årsavgift. Imidlertid, finnes det generelt færre fordeler og goder på slike kort. Videre er kredittkort uten årsavgift uten et generøst bonusprogram og reiseforsikring.

Så selvom man sparer noen kroner på å ikke betale årsavgift, så taper man potensielt mange kroner i form av bonuspoeng som man eller kunne har tjent opp med rett kredittkort.

Hvilke er de beste kredittkort uten årsavgift

Blant Norges beste kredittkort uten årsavgift er Bank Norwegian kortet. Selvom kredittkortet er helt uten årsavgift og administrasjonsgebyr, får kundene mulighet til å tjene såkalte Cashpoints som kan veksles ut mot billige flybilletter.

Credits Gold er et kredittkort uten årsavgift, lav rente og Dealpass lojalitetsprogram.

re:member Black er et populært kredittkort i Norge som stikker ut på grunn av fordelaktige rabatter opptil 20% hos over 200 kjente brukersteder, fysisk og på nettet.