Manchester United Visa

Manchester United Visa

  • Gebyrfrie kjøp i utlandet
  • 10% rabatt medlemskontigent
  • Inntil 25% kickback & rabatter
Årsavgift 0 kr
Maks kreditt 100 000 kr
Rentefritt 50 dager
  • Et Visakort
  • Et bonuskort

35 000 kr over 12 måneder koster 4 349 kr. Beregnet totalkostnad 39 349 kr ved 24,6% effektiv rente.

  • Skreddersydd kort for Manchester United fans
  • Inntil 10% rabatt på medlemskontingent, hjemme kamper & arrangementer ved Old Trafford
  • Virtuelt kort for enklere netthandel
  • Støtte for Apple Pay
  • Gebyr ved inaktivt kort siste 12 måneder
Type kortVisa
Årsavgift0 kr
Rente21.5 %
Effektiv rente24.6 %
Rentefrie dager50 dagar
Kredittgrense100000 kr
Sparerente0 %
BankIDJa
Mobil BankIDJa
eFakturaJa
AutogiroJa
FakturagebyrGratis e-faktura (papirfaktura 40 kr og kopi av faktura 20 kr)
Velge egen PIN-kodeJa
TæppeJa
Krav
20 år aldergrense
Ingen betalingsanmerkninger
DrivstoffrabattNei
Minstebeløp å betale
300

* Effektiv rente 24,6 %, 35 000 kr. over 12 mnd. Kostnad 4 349 kr. Totalt kr. 39.349.

**Manchester United Visa gir 10% rabatt på medlemskontigenten i den offisielle supporterklubben. Dessuten får du andre gode Manchester United supporter fordeler på toppen av andre cashback og rabatter opptil 20%.

Vår mening om Manchester United Visa

Manchester United Visa er naturligvis øverst på listen over beste kredittkort da kortet vender seg med ekstra gode fordeler og spesialtilbud for norske “Red Devils” United-supportere. Med kortet blir medlemskontigenten 10% billigere, og ulike arrangementer ved hjemmebanen Old Trafford blir 10 prosent billigere!

Gode rabatter på Old Trafford

De almenne fordelene kommer litt lenger ned, men først skal vi passe å nevne de gode rabattene på Old Trafford. Du får nemlig 10% rabatt på Magastore og den populære Red Café i tillegg til 20% på turer station og museum i Old Trafford. Selvsagt må man vise fram kredittkortet og betale med kortet, for at rabatten skal gjelde. Rabatten blir automatisk trukket fra totalprisen.

Reise- og avbestillingsforsikring

Inkludert i Manchester United Visa kortet er en gratis reise- og avbestillingsforsikring. Den eneste forutsetningen for at forsikringene skal gjelde er at du betaler transportkostnadene med United-kortet. Da kan du som kortinnehaver og 3 andre være dekket av forsikringene. 

Egenandelsforsikring på leiebil

En annen nyttig forsikring hvis du trenger bil i utlandet eller i Norge. Egenandelsforsikringen gjør leiebilkostnadene billigere for deg, da forsikringen allerede er inkludert i kortet og du slipper å tegne forsikringen hos bilutleie foretaket. Fortutsetningen for at egenandelsforsikringen skal gjelde er at du betaler for leiebilen med Manches United Visa. 

Kickback og rabatter

Som vi skrev over gir Manchester United Visa andre allmenne bonus fordeler. Du får tilgang til lojalitetsprogrammet KickBack som betyr at du får cashback når du betaler med kredittkortet i over 200 nettbutikker som Zalando, Ellos, Expedia og Lekmer for å nevne noen. Dessuten får du 25% rabatt i over 300 restauranter. Det er ikke bare bare, ikke sant?!

Ulemper

Manchester United Visa har ingen særlige ulemper foruten at du må betale for ubrukt kort i 12 måneder en avgift på 149 kr.