Beste kredittkort fordeler

De beste kredittkort fordeler kommer du veldig langt med, som på ingen måte kan matches på samme måte av bankkort og debetkort. Omfanget av kredittkort fordeler strekker seg fra hverdagsbruk til ferie og fritid. Tjenesten Cashback, chargeback bonus, reiseforsikring, avbestillingsforsikring, kostnadskontroll, billig online-shopping, smarte mobilapper, osv. - listen er lang. Nedenfor finner du en liste over de beste kredittkort fordeler nøye utvalgt etter tøffe kredittkort test - for at du skal ha maksimum utbytte av kortet!

Beste Kredittkort fordeler 2024

Bank Norwegian

 • Tjen CashPoints på alle kortkjøp
 • Kjøp flybilletter med CashPoints
 • Reiseforsikring inkl.
Årsavgift 0 kr
Maks kreditt 100 000 kr
Rentefritt 45 dager
 • Et Visakort
 • Et reisekort
 • Et bonuskort

15 000 kr over 12 måneder koster 1 764 kr. Beregnet totalkostnad 16 764 kr ved 23,1% effektiv rente.

re:member Black

 • Reiseforsikringer inkludert
 • Gode online-rabatter opptil 20%
 • Smart re:member app
Årsavgift 0 kr
Maks kreditt 150 000 kr
Rentefritt 45 dager
 • Et Mastercard
 • Et bonuskort

15 000 kr over 12 måneder koster 1 466 kr. Beregnet totalkostnad 16 466 kr ved 25,4% effektiv rente.

365Direkte

 • 34 ø./l. + 3,65% cashback på Esso
 • 2% cashback på øvrige stasjoner
 • Dealpass med opptil 25% rabatt
Årsavgift 0 kr
Maks kreditt 50 000 kr
Rentefritt 45 dager
 • Et Mastercard
 • Et bonuskort
 • Et bensinkort

15 000 kr over 12 måneder koster 1 929 kr. Beregnet totalkostnad 16 929 kr ved 25,53% effektiv rente.

Ikano Bank Visa

 • Faste & månedlige bonuser
 • 2% drivstoffrabatt på Shell
 • Løpende tilbud med Dealpass
Årsavgift 0 kr
Maks kreditt 100 000 kr
Rentefritt 50 dager
 • Et Visakort
 • Et reisekort
 • Et bonuskort
 • Et bensinkort

15 000 kr over 12 måneder koster 1 596 kr. Beregnet totalkostnad 16 596 kr ved 20,43% effektiv rente.

TF Bank Mastercard

 • Reiseforsikring inkludert
 • Dealpass rabatt
 • Gratis minibankuttak (valutapåslag 1,75%)
Årsavgift 0 kr
Maks kreditt 150 000 kr
Rentefritt 43 dager
 • Et Mastercard
 • Et reisekort

Kredittbeløp kr. 25 000/12mnd. nom. rente 21,15 %, eff. rente 23,33%, kost. 2 955 totalt kr. 27 955.

Det er nok fortsatt mange av våre lesere som tror at kredittkort = gjeldskrise! I dette innlegget skal vi prøve å forklare hvorfor de fleste kredittkort eiere ikke er i nærheten av noen kriser på gunn av kredittkort. Tvert imot utnytter de flinke kredittkort-brukere alle økonomiske kredittkort fordeler til sin egennytte. Man utnytter maks den tilgangen på muligheter som både er bra for hverdagsøkonomien og skaper trygghet og glede under ferieturer.

Kredittkort ansvarlig bruk

Imidlertid skal vi ikke skyve under teppet at det er en viss risiko knyttet til uansvarlig bruk av kredittkort. Har du innvilget et kredittkort gir det en følelse av frihet – husk ansvaret. Kredittkort krever at man er inneforstått med at man bruker lånte penger, etter inngått avtale med kortutsteder, og har økonomien til å betale tilbake det man har kjøpt på kreditt. Det blir selvsagt svært psykisk stressende hvis man ikke tilbakebetaler i tide.

Kategorier av kredittkort fordeler

På det åpne markedet i Norge har vi et rikt utbud av forskjellige kredittkort. Både banker og andre finansvirksomheter utsteder kort med ulike kredittkort fordeler som er ment å være gunstige for forskjellige markedssegment.

De beste kredittkort fordeler er gjerne innefor ulike kategorier. De fordelen man blir berettiget kan være at man får bensinkort rabatt, reiseforsikring inkludert, bonus og cashback (penger tilbake) og kredittkort fordeler på reise. Mange synes det er litt forvirrende da de fleste kredittkortutstedere markedsfører sine kredittkort som de beste. Kredittkortene har ulike kredittbeløp, rentenivået er forskjellig, betalingsutsettelser varierer, osv. Et kort gir høy kredittgrense, men er uten bensinrabatt. En annet kort har drivstoffrabatt men for lav kreditt og er uten reiseforsikring.

Hvilket kort gir de beste kredittkort fordeler

Ved første øyekast kan det virkelig som mission impossible å finne et kort med de beste kredittkort fordeler. Hvilket kredittkort er best? Istendenfor at du skal bruke din dyrbare tid på å lete blant hundrevis av ulike kredittkort finnes vi BesteKredittkort her for å peke deg i retning av kredittkort med de beste kredittkort fordeler – det er jobben vår og vi hjelper deg gjerne uten at det koster deg noe som helst!

La oss hjelpe deg først med å fortelle litt om forskjellige kategorier av kredittkort fordeler: 1) Den første kategorien er cashback kredittkort, 2) dertetter har vi kredittkort med reiseforsikring og andre reisefordeler inkludert når du bruker kredittkort på reisen og sist men ikke minst 3) kredittkort som gir rabatter ved kjøp av drivstoff, også kalt bensinkort.

Beste kredittkort fordeler med cashback

Kredittkort med cashback innebærer at man får en viss prosentandel tilbake på det man handler med kredittkortet. Kredittkort fordeler innen kategorien cashback handler om å gjøre shopping i butikk og online billigere. Med kredittkortet kan man rett og slett handle billigere mat, klær, sko, elektronikk varer og øvrige populære vare og tjenesteprodukter. Nivåene på rabattene kan variere veldig fra kort til kort og mellom kategoriene. Av den grunn kan det være smart å prøve å matche kredittkortets bonusprogram med sine behov og ønskemål. Helst vil man jo ha et kredittkort som har høy nytteverdi for brukeren. Blant de beste kredittkort med fordeler med cashpack kan vi anbefale re:member Black, Bank Norwegian og 365 Direkte Mastercard.

Beste kredittkort fordeler for reise

Den andre kategorien av kredittkort fordeler er ment å gjøre reisen så trygg og behagelig som mulig for kortholderen. For å gjøre det mulig å tilby gode reisekort til markedet samarbeider kredittkortselskapene med flyselskaper, flyhavner, reise- og forsikringsforetak, hoteller og bilutleieforetak. Noen kredittkortutgivere er en forgrening av et flyselskap og har meget lukrative lojalitetsprogam. SAS EuroBonus er et slikt eksempel. Kortinnehavere av SAS Eurobonus kort har tilgang til billigere flybilletter, Fast Track og flyplasslounger. Hos Bank Norwegian, der man får Cashpoints på kortkjøp (1 Cashpoint=1 krone) kan man kjøpe billige flybilletter og betale med poengene. Kredittkort fordeler for reise er særdeles fordelaktige for personer som ofte er på reisefot. Refusjon av flybilletter er enklere dersom man har betalt med sitt kredittkort. Av andre fordeler på slike kort er forskjellige forsikringspakker som kortinnehaveren har rett til, forutsatt at hele eller deler av reisen blir betalt med kortet. Forsikringspakkene varierer fra kort til kort men inkluderer reise- og avbestillingsforsikring, dekning ved tapt bagasje, kanselleringer på grunn av sykdom m. fl. Bruk av kredittkort er overlag anbefalt, da man slipper å bruke egne penger på utlegg til depositum visse nødvendige tjenster på reiser, for eksempel depositum på hotellet. Ved å bruke kredittkortet istedet for eget bankkort til å betale depositum på hotellet eller leiebilforetaket, kan man bruke egne penger under ferien. Depositumbeløpet blir tilbakeført på kortet ved utsjekking uten at det har kostet kortinnehaveren.

Beste kredittkort fordeler drivstoff

I den siste, og kanskje den med attraktive kategorien av kredittkort fordeler handler det om drivstoff og bensinrabatt. Her gjelder det å minimere drivstoffutgiftene med de kredittkort fordelene av såkalte bensinkort. Av naturlige årsaker er denne kategorien populær da vi har skjønt at det er store penger å spare for norske husholdninger. Betaler man med bensinkort får man rabatt på bensin og diesel. Man får dertil bonus og cashback på alle varekjøp i bensinstasjonen, som olje, spylerveske, vindusviskere og bilvask. Men visse bensinkort gjelder bonus og rabatten for alle varekjøp på besinstsjonen, ikke bare bilrelaterte produkter og tjenester. Blant de beste bensinkort med kredittkort fordeler kan vi anfale 365Direkte MasterCard, som er kåret til norges beste kredittkort 10 år på rad! Finanseksperter anser 365Direkte MasterCard for å være det det beste kredittkortet på markedet idag!

Oppsummering

Vi kan summerer opp med å fastslå at kredittkortfordeler kan inndeles i 3 kategorier, nemlig cashback, reise og bensin. Med det beste kredittkort for sin livsstil og sine behov kan man spare tusenvis av kroner årlig.