Revolut Premium

Revolut Premium

 • Gebyrfri valutaoverføring
 • Reise- & helseforsikringer inkl.
 • Prioritert kundeservice
Årsavgift 924 kr
Maks kreditt 0 kr
Rentefritt dager
 • Et Mastercard

 • Loungetilgang
 • Reiseforsikringer
 • Helseforsikringer
 • Tapt bagasje-forsikring
 • Erstatning for flyforsinkelse
 • Gratis minibankuttak opp til 4 000 kr per mnd
 • Gebyrfrie internasjonale overføringer
 • Prioritert kundeservice
 • Revolut app
 • Årsavgift
 • Uten cashback
 • Ingen kreditt
Type kortMastercard
Årsavgift923.88 kr
Rente0 %
Effektiv rente0 %
Rentefrie dager0 dagar
Kredittgrense0 kr kr
Sparerente0 %
BankIDJa
Mobil BankIDJa
eFakturaJa
AutogiroJa
FakturagebyrAlltid gebyrfri
Velge egen PIN-kodeJa
TæppeJa
Krav
16 år
DrivstoffrabattNei
Minstebeløp å betale

* Revolut Premium er et fordelaktig bankkort som gir brukeren tilgang til en mengde økonomiske fordeler som er på noen av de beste kredittkort på markedet.

** Premium kortet er særlig populært blant personer som ikke kan få kredittkort på grunn av betalingsanmerkning. Revolut utsteder nemlig Premium bankkort til personer med betalingsanmerkning.

Med tanke på alle fordelene på kortet, kan det være fort gjort å glemme at dette i virkeligheten er et bankkort. Men våre lesere bør ikke forveksle Revolut Premium Mastercard med andre Mastercard kredittkort. Kortet fungerer bare under forutsetning av at det finnes penger innsatt på Revolut-kontoen. Innsetning gjøres via nettbanken fra din lønnskonto til Revolut-kontoen. Kontoen i Revolut opprettes i forbindelse med at appen lastes ned på mobilen.

Våre meninger om Revolut Premium Mastercard

Bortsett fra at man ikke kan handle på kreditt, har Revolut Premium svært mange kredittkort tjenester. En Premium kunde får ett sett med gratis reiseforsikring, en helseforsikringspakke, Priority Pass med tilgang til et globalt nettverk av flyplasslounger, gratis valutaoverføring og minibankuttak per måned opptil 4 000 kr. Slike tjenestefordeler er vanligvis på vanlige kredittkort og såkalte faktureringskreditt som har en forutbestemt kredittgrense.

Revolut Premium bærer preg av eksklusiv design og du kan velge om kortet skal være rosegull, grått eller sølv.

Fordeler

Revolut er en ny mobilbank som vokser raskt med sin nyttige app og forskjellige tjenestepakker som retter seg til forbrukernes ulike formål. Gratis pengeoverføringer er særlig aktuelle for folk som behøver å overføre penger til familie og venner i utlandet. I forhold til andre betalingskort koster visse tjenester relativt mindre i Revolut. Dette gjelder eksempelvis kontantuttak minibakuttak, reiseforsikring, helseforsikring og internasjonale pengeoverføringer.

Rundt 8 millioner mennesker har bestemt seg for å skaffe seg et eller annet  Revolut kort. Foruten Premium, utgis Revolut Metal og Revolut Standard, hvor sistnevnte er uten årsavgift. Du som ikke kan skaffe deg et kredittkort med betalingsanmerkning og får avslag etter avslag på grunn av lav kredittscore, kan likevel bli kunde hos Revolut. 

Revolut app

Har du bestemt deg å bestille et Revolut kort her på BesteKredittkort blir du videresendt til Revolut sin hjemmeside hvor du blir bedt om å oppgi ditt mobilnummer. Såfort du har gjort det mottar du en SMS som inneholder en lenke til Revolut-appen. Du laster ned appen, enten for Android eller iOS.

Registrering

Etter at appen er nedlastet, fortsetter du registreringen ved å fylle ut et registreringsskjema før du fortsetter til neste steg. Husk at du ikke blir sjekket i gjeldsregisteret i forbindelse med din søknad.

Velg kort

Når registreringen er klar kan du velge hvilken type kort du skal ha. Det gjør du ved å klikke på “kort” fanen og velger Revolut Premium. Revolut sender kortet med global ekspress transport hvor du også kan spore sendingen din.

Appen gir oversikt over kortkjøp og transaksjoner i realtid. Kontoen belastes fortløpende, og dersom du har null kr i saldo kan du ikke lenger bruke kortet, akkurat som andre bankkort. For å bruke kortet igjen behøver du å overføre penger til Revolut kontoen.

Ubegrenset valutaveksling

Premium kunder har tilgang på ubegrenset valutaveksling. Det er hele tiden Interbank vekslingskurs som gjelder ved all bruk. Beløpsgrensen på overføringer til utlandet er inntil 50 000 kr per måned. Behøver man å overføre mer i løpet av en måned tilkommer en liten avgift på 0,5 prosent.

Kontantuttak minibank

Med Revolut Premium får du gebyrfri minibankuttak per måned opptil 4 000 kr. Naturligvis kan du ta ut et større beløp, men da må du betale et gebyr på 2%. Nivået på gebyret er relativt lavere enn andre konkurrerende betalingskort på markedet.

Fordelaktig reisekort

Revolut Premium kortet kan bidra til å gjøre reisene dine både rimeligere og tryggere gjennom gode priser på kortbruk og gratis reiseforsikringer. Du kan handle med kortet i 150 forskjellige land og valutaer uten å være bekymret for å bli belastet for kortkjøp i utlandet. 

Reiseforsikring

Revolut Premium inkluderer ikke bare en kostnadsfri reise- og avbestillingsforsikring, men også en god helseforsikring som gjelder i utlandet. Reise- og helseforsikringene trer i kraft i henhold til Revoluts forsikringsvilkår og -betingelser.

Flyplasslounge 

Som Premium kunde får du automatisk et LoungeKey Pass, med tilgang til et nettverk av flyplasslounger verden over. Er flyet over en time forsinket kan du ta en tur til loungen – spise litt og slappe av i komfortable omgivelser.

Ulemper

Mot bakgrunn av alle fordelene kan det neppe kalles en ulempe at Revolut Premium har en årsavgift som tilsvarer 76,99 kr per måned. Et blikk på alle gebyrfrie goder og fordeler, nærmere bestemt gratis kontantuttak i minibank, gratis reiseforsikringer og valutavekslingstjenester uten ekstra kostnad, mm., motiverer oss til å påstå at man får veldig mye tilbake for en relativ rimelig kortavgift.