SAS Eurobonus Amex Premium

SAS Eurobonus Amex Premium

 • Dekkende reiseforsikringer
 • Companion Ticket
 • Eurobonuspoeng på alle kjøp
Årsavgift 1 020 kr
Maks kreditt -
Rentefritt dager
 • Kredittkort fra American Express
 • Et reisekort
 • Et bonuskort

Utnyttet kreditt betales i sin helhet ved forfall. Forsinkelsesrente p.t. 8,5 % p.a.

 • Reise- & avbestillingsforsikring
 • 2 bonusreiser i året for halvparten så mange bonuspoeng
 • 15 ekstrapoeng per hundre kroner på alle kortkjøp
 • 30 ekstrapoeng per 100 kroner på sas.no
 • Tilgang til VIP-lounger
 • Årsavgift
Type kortAmex
Årsavgift1020 kr
Rente0 %
Effektiv rente0 %
Rentefrie dager0 dagar
Kredittgrense-1 kr
Sparerente0 %
BankIDJa
Mobil BankIDJa
eFakturaJa
AutogiroJa
FakturagebyrGratis e-faktura (papirfaktura 45kr)
Velge egen PIN-kodeJa
TæppeJa
Krav
18 år
Ingen betalingsanmerkninger
DrivstoffrabattNei
Minstebeløp å betale
Utnyttet kreditt

* Dette er et såkalt faktureringskort hvilket betyr at du ikke har muligheten til å dele opp betaling, på lik linje med øvrige kredittkort. Utnyttet kreditt betales i sin helhet ved forfall. Forsinkelsesrente p.t. 8,5 % p.a.

Den kjente globale aktøren American Express og flyselskapet SAS med Star Alliance i ryggen står bak utgivelsen av SAS Eurobonus Amex Premium. Det er er et VIP kort som inngår i en portfølje av kredittkort utgitt av SAS-Amex.

Vår vurdering av SAS Amex Premium kortet

SAS Eurobonus Amex Premium er et av de beste VIP kort både til reise og til å handle med bonusfordeler. Man har muligheten til å tjene opp Eurobonus Ekstrapoeng på alle kortkjøp, nyte godt av eksklusive tjenester og høy servicestandard.

Som lillebror til SAS Amex Elite får man 15 SAS Ekstrapoeng per hundre kroner betalt med kortet. Kjøper man flybillett av SAS får man 30 Ekstrapoeng per hundrelappen. Det skal ikke mange kortkjøp til før man har tjent opp nok Eurobonuspoeng til en gratisreise i Europa. I vår vurdering tar vi opp alle fordeler og ulemper med SAS Amex Premium. Bare å lese videre!

Eurobonus

Eurobonus er et av de mest populære bonusprogram i Norge og resten av norden. Bonusprogrammet gjør med mulig for kundene å tjene opp både Ekstrapoeng og Eurobonus Statuspoeng på sine kjøp. Med opptjente poeng kan man kjøpe billige flyreiser og overnattinger rundt om i verden.

Reise- og avbestillingsforsikring

Naturligvis under forutsetning av at flybilletten blir betalt med SAS Amex Premium kortet (minst 75%) blir man kostnadsfritt dekket av en reiseforsikring. Forsikringene har gode erstatningsbeløp og dekker uforutsette hendelser og uhell som kan oppstå under reiseturen. Disse inkluderer forsinkelser, sykdom, avbestillinger, osv. Du finner fullstendige forsikringsvilkår på SAS Eurobonus sin hjemmeside. 

Eurobonus Companion Ticket 

Gjennom Companion Ticket har SAS har virkelig forsøkt å motivere kundene til å bruke kortet ved alle kortkjøp. Når det samlede beløpet fra kortkjøp blir 150 000 kr får man muligheten til å kjøpe to flybilletter til 50 prosent av poengprisen. Companion Ticket er forståelig nok veldig populært blant SAS Eurobonus kundene.