Beste kredittkort for studenter

Finnes det virkelig kredittkort på markedet som passer studenter? Svaret er ganske enkelt ja. Både for nyutdannede og studenter som har tatt første steget inn i arbeidslivet, finnes det gode kredittkort med nær sagt ingen eller lave avgifter. I tillegg til å være kredittkort uten årsavgift får man penger tilbake, eller såkalte CashBack, og bonuspoeng blant annet på strømmetjenester og ulike varekategorier. Slike kort er som skreddersydde for studenter og unge folk i arbeid.  I denne artikkelen kan du lese om de beste kredittkort for studenter.

Bank Norwegian

Først på listen er det populære Bank Norwegian kortet. Det er ikke bare god markedsføring som forklarer hvorfor Norwegian kortet er så godt kjent. Kredittkortet har et eget lojalitetsprogram som kalles Rewards og gir CashPoints (1 CashPoint=1 krone) på alle kortkjøp. Med nok opptjente CashPoints kan man bl annet kjøpe billige flyreiser av flyreiser av flyselskapet Norwegian. Du får altså penger tilbake ved hvert kjøpstilfelle når du betaler med kredittkortet hverdagshandelen, netthandel, drivstoff og til og med flyreiser. Dertil er kortet uten årsavgift og har opptil 6 uker rentefri betalingsutsettelse. For studenter som til tider har en varierende inntekt kan det være en lettelse å ikke stresse med tilbakebetaling på grunn av for kort fakturafrist. Det er fullt mulig å betale regninger med kredittkortet til Bank Norwegian.

TF Bank Mastercard

Neste på listen over de beste kredittkort for studenter er TF Bank Mastercard, et forholdsvis ukjent, men gunstig kredittkort som passer bra i studentlivet når alle utgifter skal holdes nede på et minimum både i hverdagen og til litt større innkjøp. Sålenge du er over 18 år og uten betalingsanmerkninger kan du sende inn en elektronisk søknad. Kortet er så nær som gebyrfri kan bli og til og med kontantuttak er uten ekstra kostnader. Husk imidlertid at renten løper fra uttaksdato, hvilket i øvrig gjelder alle andre kredittkort i Norge.

re:member Black

Tredjeplassen i listen over  beste kredittkort for studenter går til re:member Black av mange kunder anses å ha den høyeste nytteverdien. Denne kundeoppfatningen grunner seg på re:members bonusprogram med rundt 12% CashBack i over 230 nettbutikker. Er man ikke så opptatt av shoppingrabatter og heller behøver et kredittkort med bunnlav rente, tilbys re:member Gold kortet som har en av markedets laveste renter. Begge kortene er forøvrig uten årsavgift og gir opptil 150 000 kr i kredittramme.