re:member Black

re:member Black

 • Reiseforsikringer inkludert
 • Gode online-rabatter opptil 20%
 • Smart re:member app
Årsavgift 0 kr
Maks kreditt 150 000 kr
Rentefritt 45 dager
 • Et Mastercard
 • Et bonuskort

15 000 kr over 12 måneder koster 1 466 kr. Beregnet totalkostnad 16 466 kr ved 25,4% effektiv rente.

 • Online-rabatter opptil 20% i ca. 230 nettbutikker
 • Reise-avbestillingsforsikring inkludert
 • Gratis ulykkesforsikring
 • Velg din egen PIN-kode
 • Smart re:member app
 • 1% + 35 kr for kontantuttak i minibank
Type kortMastercard
Årsavgift0 kr
Rente21.62 %
Effektiv rente25.4 %
Rentefrie dager45 dagar
Kredittgrense150000 kr
Sparerente0 %
BankIDJa
Mobil BankIDJa
eFakturaJa
AutogiroJa
FakturagebyrGratis e-faktura (papirfaktura 45 kr.)
Velge egen PIN-kodeJa
TæppeJa
Krav
Minimum alder 18 år
Inntekt min. 120 000 kr.
Ingen betalingsanmerkninger
DrivstoffrabattNei
Minstebeløp å betale
Minimumsbeløp ved forfall 150 kr.

* Effektiv rente 25,4%, 15 000 kr. o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

* * Du kan søke om å øke din kredittgrense når du har hatt kortet en stund. Imidlertid, vil maksimal kredittgrense være maks 150 000 kr.

*** Dersom du har behov for et tilleggskort, er det helt mulig til en kostnad av 0 kr.

Vår mening om re:member Black kredittkort

Dette er et av de beste kredittkort i Norge med høy nytteverdi både på reiser som alminnelig bruk. Kortet er tilknyttet en av de beste bonusordninger i landet kjent som re:member Reward.

Fordeler

Reward-rabattene med re:member Black gjelder i over 230 nettbutikker som dekker de fleste komsumentkategorier. Det vil si Sport og Fritid, Klær og Mote, Reiser og Hotell, Elektronikk, osv. Videre, er det ingen småbeløp å spare på rabattene det er snakk om. Som eksempel kan vi nevne: 10% på Ellos, 8% på CDON, 12% på Expedia og 4% hos Apple Store.

Vi i BesteKredittkort er faktisk litt imponert over at de kan tilby så gode rabatter i så mange vidt forskjellige butikker! Av den grunn kan vi forstå at re:member er hyllet av forbrukere!

Vær oppmerksom på at disse rabattene ikke bare gjelder en gang. Du får  12% rabatt på Expedia hver gang du handler der via Reward. Mot bakgrunn av den omfattende bonusordningen Reward gir vi førsteplassen for bonuskort til re: member Black.

Dette kredittkortet er helt gratis! Med det menes at det ikke finnes en  årsavgift. Velger du e-faktura slipper du å betale fakturagebyret. Det er jo helt strålende 🙂

Hva med rente? Renten er hverken for lav eller for høy. Nominell rente ligger på 21,62%, mens effektiv rente er 25,4%. Hvis du ikke er opptatt av å tjene penger på shopping bonus og heller vil holde rentekostnadene dine så lave som mulig, er re:member Gold kanskje noe for deg. Gullkortet til re:member har nemlig en bunnlav rente i kredittkort sammenheng helt nede på 18,39% eff.

Utover de mange bonusfordelene av å bruke re:member Black, kan kortet skryte på seg en høy kredittgrense inntil 150 000 kr. Når du søker om kortet kan det være mulig at du ikke får så mye kreditt med det samme. Imidlertid, over tid, dersom du betaler regninger ved forfall og ikke har dratt på deg betalingsanmerkninger, kan du søke om å øke kredittgrensen.

Forsikringer

re:member Black er ikke bare et fornuftig valg for varekjøp, kortet har dertil reiseforsikringer inkludert. Korteiere kan glede seg over en kostnadsfri reiseforsikringspakke som dekker mange viktige deler av reise og hotellopphold. Dessuten blir du og inntil 3 medreisende dekket av forsikringen. Ulykke-, avbestilling, reisesyke-/hjemtransport-forsikring er noen eksempler på hvilke hendelser du blir dekt for.

Forsikringene til re:member Black når ut til flere mennesker på grunn av den øvre aldersgrensen på 80 år. Mange andre kredittkort stopper opp allerede ved 75 år, nemlig.

I tillegg til gratis-forsikringene har du tilbudet om å legge til en gunstig priset Trygghetspakke. Denne gir deg en ekstra trygghet ID-tyveri, uhell etter varekjøp eller skader på leiebil.

En nødvendig forutsetning for at forsikringene skal tre i kraft er at du betaler minumum 50 prosent av transportkostnadene med kortet.

Ulemper

Bortsett fra renten, må man lete lenge for å finne ulemper med re:member Black. Dersom du synes renten er for høy, er det egentlig ingen fare for at det koster deg noe; kortet er nemlig gratis å søke om. Du kan ha kortet som et “nødkort”, og bare bruke det i ektreme krisetilfeller. I motsetning til andre kort, påløper ingen årsavgifter for ubrukt kort. Det koster ingenting å ha det i lommeboken som et reservekort.

Unngå kontantuttak over skranke i banken eller posten hvilket koster 1% av uttaksbeløpet pluss 75 kr i uttaksavgift.

Oppsummering

Sammen med re:member Black får du tilgang til mange gode fordeler som rabatter i over 230 nettbutikke og omfattende forsikringer. Kortet skiller seg ut med høy kredittggrense inntil 150 000 kr, 45 dager rentefri kreditt og er helt uten årsavgift og andre oppstartskostander.

Øver aldersgrense for re:member sine forsikringstakere er 80 år.