DNB Mastercard

Hva vi synes om DNB Mastercard

DNB Mastercard er DNB sitt mest populære kredittkort for almenheten som oppfyller søkandsvilkårene. Det er ingen årsavgift og maksimal kredittramme er 100 000 kr. Av de mest likte fordelene er en gratis reiseforsikring, 3% rabatt på drivstoff og andre varer på alle bensinstasjoner overalt i verden.

DNB Mastercard gjør handelen billigere med sitt lojalitetsprogram som gir opptil 30% rabatt på populære kategorier.

Mot tillegg (49 kr/mnd) kan man oppgradere sitt kort og samle SAS Eurobonuspoeng.

Reiseforsikring

Reiseforsikringen på DNB Mastercard beskytter korteieren mot å tape penger føre og under reiseoppholdet. Man kan bli utsatt for sykdom og være nødt for å avbestille hele reisen. De færreste som reiser ofte på ferie kan si at dere bagasje aldri har blitt forsinket. Det er nettopp slike og mange andre uhell der reiseforsikringen kan spare deg for å ende opp med en  betalt flybillett som du ikke kan bruke fordi at du ble syk. Har du reiseforsikring får du erstatning for avbestillinger, forsinkelser og tapt bagasje.

DNB Mastercard forutsetter følgende for at du skal være berettiget en gratis reiseforsikring:

  • du må ha betalt minst 50% av reisekostnadene med DNB Mastercard
  • gjelder for planlagte reiser med overnatting
  • reisen skal starte og slutte i Norge

I øvrig såfremt du har oppfylt vilkårene begynner forsikringen å gjelde fra du forlater din bostedsadresse til du er tilbake.

Rabatt på drivstoff

For mange hushold er drivstoff en av de største utgiftene. Denne utgiften kan DNB Mastercard effektivt får ned 3 prosent. Denne fordelen gjelder ikke bare rabatt på drivstoff, men alt man handler av produkter og tjenester inne på bensinstasjonen. Sånn sett er DNB Mastercard et universelt bensinkort med drivstoffrabatt uansett hvilken bensinstasjon du tanker bilen hos. Vær oppmerksom på at rabatten også gjelder ved alle bensinstasjoner i utlandet.

Mastercard Upgrade

På DNB kort kan man oppgradere til lojalitetsprogrammet kalt Mastercard Upgrade. Da får man tilgang til enda flere fordeler og goder. Den mest populære av disse er muligheten til å samle SAS Eurobonus Ekstrapoeng. Oppgraderingen virker som et abonnement der du belastes 49 kr i måneden. Imidlertid, er du ikke låst til abonnementet, og du kan når som helst si det opp.