Beste kredittkort på dagen

Er man i behov av nødpenger kan kredittkort være en grei midlertidig løsning med tilgang til pengekreditt. Men det er ikke alle som har tilgang til kredittkort. Er det imidlertid mulig å skaffe seg det beste kredittkortet på dagen? Det er hva vi tar opp på denne siden. 

Unngå forhastede beslutninger

Det er viktig at du ikke tar forhastede beslutninger og søker om et kredittkort som ikke passer dine økonomiske behov, kjøpemønster og profil i øvrig. Mange går rundt med kredittkort i lommeboken som de nesten aldri bruker.  Det er mulig at kredittkortet ikke kosten noe å ha da mange av de beste kredittkort på markedet ikke har noen årsavgift og er gratis å eie. Imidlertid, regnes kredittgrensen, også kalt uutnyttet kredittramme, på kredittkort med i vurderingen av din kredittkort søknad. 

Kredittkort på dagen: nei, kreditt på dagen: ja

Det vi mener med denne overskriften er at det er mulig å få tilgang til penger nesten momentant etter at din søknad om kreditt er innvilget. Når det gjelder det fysiske plast- eller metall kortet, avhengig av hvilket kort du har søkt på, ikke leveres samme dag. 

Din kreditt kan disponeres på dagen

De beste kredittkort kan dessverre ikke fås på dagen, ettersom kortutstedere ikke har samme dags levering av kredittkort til sine nye kunder. Kortet kan ta opptil 1-2 uker før du mottar det per brevpost. Men når jeg bestilte mitt Norwegian Bank kort, fikk jeg tilgang til den innvilgede kreditten via appen og MinSide, hvor jeg kunne disponere min kredittkort; blant annet kan overføre pengene til min bankkonto. 

Sunt forhold til kreditt

Det kan ikke påpekes nok at man alltid skal ha et sunt forhold til kreditt og lånte penger. Husk å ikke bruke penger over evne, heller sette opp et budsjett over ditt forbruk som tar høyde for tilbakebetaling av utnyttet kreditt ved forfall. Man får det beste ut av kredittkort når hele utestående beløp betales tilbake.