SAS EuroBonus Amex Classic

SAS EuroBonus Amex Classic

 • SAS Eurobonus medlemskap
 • Flybilletter med 50% rabatt
 • Eurobonus poeng på kortkjøp
Årsavgift 0 kr
Maks kreditt -
Rentefritt dager
 • Kredittkort fra American Express
 • Et reisekort
 • Et bonuskort

Utnyttet kreditt betales i sin helhet ved forfall. Forsinkelsesrente p.t. 8,5 % p.a.

 • 10 Eurobonuspoeng per 100 kr overalt
 • 30 Ekstrapoeng per 100 kr hos SAS
 • 50% poengrabatt på bonusbilletter til Best Pris destinasjoner i Europa
 • Støtte for Apple Pay
 • Ingen forsikring
Type kortAmex
Årsavgift0 kr
Rente0 %
Effektiv rente0 %
Rentefrie dager0 dagar
Kredittgrense-1 kr
Sparerente0 %
BankIDJa
Mobil BankIDJa
eFakturaJa
AutogiroJa
FakturagebyrGratis e-faktura (papirfaktura 45kr)
Velge egen PIN-kodeJa
TæppeJa
Krav
18 år
Ingen betalingsanmerkninger
DrivstoffrabattNei
Minstebeløp å betale
Utnyttet kreditt

* Dette er et såkalt faktureringskort hvilket betyr at du ikke har muligheten til å dele opp betaling, på lik linje med øvrige kredittkort. Utnyttet kreditt betales i sin helhet ved forfall. Forsinkelsesrente p.t. 8,5 % p.a.

American Express er ikke et ukjent navn i kredittkort sammenheng. Selskapet har gått sammen med en av nordens største lojalitetsprogram SAS Eurobonus for å utgi fordelaktige betalingskort. Fordeler for kundene strekker seg utover hele Star Alliance, der SAS inngår. I denne vurderingen ser vi nærmere på SAS Eurobonus Amex Classic – et avgiftsfritt kort. Naturligvis kan du lese om SAS Eurobonus Amex Premium og SAS Eurobonus Amex Platinum, hvis du vurderer å skaffe deg VIP kort fullpakket av eksklusive fordeler.

Hva vi synes om SAS Eurobonus Amex Classic

SAS Eurobonus Amex Classic stikker ut fra øvrige Amex kort ved at Amex Classic er et gratis kort. Med et gratis kort menes et kort som man slipper å betale årsavgift for. Naturligvis finnes det ikke like mange fordeler på kortet som Premium og Platinum kortene, men reiser man ofte kan det være et kort med muligheten til å tjene opp og bruke Eurobonus poeng. Man har altså samme mulighet til å kjøpe billige flybilletter av SAS og Star Alliance ved å betale med poeng. 

Eurobonus poeng

Du samler poeng på alt du handler og betaler med ditt SAS Amex Classic kort. For hver hundrelapp mottar du 10 Eurobonus poeng. Dette gjelder alle andre butikker og online handel. Handler du hos SAS, eksempelvis kjøper flybilletter, tjener du opp 30 poeng per hundre kroner. 

Øvrige transaksjonstjenester som kontantuttak og valutakjøp er unntatt fra poengopptjening. 

Flybilletter med Eurobonus poeng

For folk som reiser mye i jobb- eller privat blir det fort mange flyreiser i løpet av året. Kjøper man og betaler med Classic kortet for opptil 100 000 kr i løpet av et kalenderår, kvalifiserer man seg til bonusbilletter som gjelder SAS Beste pris til europeiske destinasjoner. Denne bonusordninger er særlig populær da man bare behøver å betale med halvparten av poengene sine.