Revolut Metal

Revolut Metal

 • 1% cashback
 • Concierge service
 • Adgang til flyplasslounger
Årsavgift 1 680 kr
Maks kreditt 0 kr
Rentefritt dager
 • Et Mastercard
 • Et reisekort
 • Et bonuskort
 • Et bensinkort

 • Concierge service
 • Loungetilgang
 • Kompletterende reiseforsikring
 • Gratis minibankuttak opptil 6 000 kr per mnd
 • Internasjonale overføringer opptil 50 000 kr uten gebyrer og valutapåslag
 • Revolut app
 • Årsavgift
 • Ingen kreditt
Type kortMastercard
Årsavgift1679.88 kr
Rente0 %
Effektiv rente0 %
Rentefrie dager0 dagar
Kredittgrense0 kr kr
Sparerente0 %
BankIDJa
Mobil BankIDJa
eFakturaJa
AutogiroJa
FakturagebyrAlltid gebyrfri
Velge egen PIN-kodeJa
TæppeJa
Krav
16 år
Drivstoffrabatt
0.1% Cashback
Minstebeløp å betale

* Revolut Metal et VIP bankkort med mange eksklusive fordeler som vanligvis følger VIP kredittkort.

** Du kan søke om Revolut Metal bankkort med betalingsanmerkning kan du fortsatt søk

Revolut Metal er et bankkort i helmetall og veier 18 gram. Kortet er pakket med forskjellige goder og fordeler, har støtte for kontaktløse betalinger og det eksklusive utseendet gjør at det er et veldig godt alternativ for personer som trives bedre med bankkort fremfor selv de beste kredittkort.

Hva vi synes om Revolut Metal

Revolut Metal er et av de mest attraktive bankkort på markedet med godt en almen cashback på 0,1% i Europa og 1% cashback utenfor Europas grenser. Det eksklusive utseende er ikke det det eneste bak kortets klassifisering som et VIP betalingskort. Fremfor alt passer Revolut Metal  personer som er glad i å reise. Foruten en svært god reise- og helseforsikring, får du en såkalt Lounge KeyPass med tilgang til et bredt nettverk av flyplasslounger – enten gratis eller til en god pris. Med den populære concierge service Revolut tilby blir du godt ivaretatt under ferien med hjelp til alt fra restaurant bestillinger til tips om beste nattklubber, og my mye mer. Valutavekslingen er gratis og kontantuttak likeledes. For husholdninger som regelmessig overfører penger til slekt og venner i utlandet er, byr Revolut på en suveren og konkurransekraftig overføringstjenste. Revolut-appen egner seg ikke bare til valutaoverføringer, men er dessuten et godt kontrollverktøy til bruk for privatpersoner som vil ha steinkontroll over sin økonomi.

Alt om alt er Revolut Metal absolutt å anbefale for personer som av ulike grunner heller fortrekker å bruke bankkort fremfor kredittkort.

Fordeler

Vi har allerede vært gjennom noen av de beste fordelene som Metal kortet kan skryte på seg. Som vi nevnte over er det et eksklusivt bankkort som har alle tenkbare økonomiske og andre fordeler knyttet til seg. Slike fordeler som cashback, loungetilgang, concierge service, reise- og helseforsikring med store erstatningsbeløp er som oftest knyttet til VIP kredittkort som American Express. Imidlertid er Revolut Metal et langt billigere alternativ enn AmEx.

Kredittkort med betalingsanmerkning

Som de fleste av oss vet er det umulig i Norge å få innvilget et kredittkort med betalingsanmerkning. Bankene unngår å innvilge kredittkortsøknader dersom søkeren har en eller flere betalingsanmerkning. Bakgrunnen for dette er at banken anser det som høy risiko å innvilge kreditt til personer som har en dårlige betalingshistorikk. For personer som har betalingsanmerkinger eller for personer som gjerne vil dra nytte av kredittkortfordeler uten å eie et kredittkort, er Revolut Metal et utmerket alternativ.

Ettersom Metal er en bankkort blir man ikke kredittsjekket i forbindelse med bestilling av kortet. Hele bestillingsprosessen skiller seg fra kredittkort ved at man først laster ned Revolut appen. Deretter registrer man seg før man velger et Revolut kort. Foruten Metal tilbys Revolut Premium og Revolut Standard.

Ulemper

Mot bakgrunn av alle fordeler Metal kortet har er det kanskje ikke relevant å kalle det en ulempe, men kortet har altså en årsavgift på 1 679,88 kr. Sammenlignet med andre bankkort er det litt høyt, men sett i forhold til andre VIP kredittkort er dette en rimelig peng å betale for de omfattende fordelene til Revolut Metal