re:member Gold

re:member Gold

 • Lav rente 14,9% (nom.)
 • Gebyrfri overføring til bankkonto
 • Gratis minibankuttak
Årsavgift 0 kr
Maks kreditt 150 000 kr
Rentefritt 45 dager
 • Et Mastercard
 • Et reisekort

15 000 kr over 12 måneder koster 1 110 kr. Beregnet totalkostnad 16 110 kr ved 18,39% effektiv rente.

 • En av markedets beste rente 14,9% (nom.)
 • Passer til refinansiering av dyr kredittkortgjeld
 • Gebyrfri minibankuttak
 • Kontaktløs betaling
 • Nettbank og app
 • Rente løper fra uttakstidspunktet
 • Uten lojalitetsprogram eller cashback
Type kortMastercard
Årsavgift0 kr
Rente14.9 %
Effektiv rente18.39 %
Rentefrie dager45 dagar
Kredittgrense150000 kr
Sparerente0 %
BankIDJa
Mobil BankIDJa
eFakturaJa
AutogiroJa
FakturagebyrGratis e-faktura (papirfaktura 45kr)
Velge egen PIN-kodeJa
TæppeJa
Krav
Minimum alder 18 år
Inntekt min. 120 000 kr.
Ingen betalingsanmerkninger
DrivstoffrabattNei
Minstebeløp å betale
Minimum å betale ved forfall 150 kr.

* Effektiv rente 18,39 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 110 kr. Totalt 16 110 kr.

* re:member Gold har noe som mange andre kredittkort savner, nemlig en av de beste kredittkort rente på 18,39% effektiv.

Hva vi mener om re:member Black kredittkort

Et kredittkort som re:member Gold er en nødvendighet for alle som sliter med å betale gjeld på andre kredittkort eller lån på grunn av høyere rente. Les videre om et av de beste kredittkort med lav rente, så forklarer vi hva vi mener med det.

Fordeler

Et flertall av de som har kredittkort, har utestående beløp som de delbetaler. I måneder med litt stram økonomi ser man ingen annen utvei enn å betale minimumsbeløpet for å får endene til å møtes. Kredittkort regningen er for høy rett og slett, på grunn av høye rentekostnader. Kunne ikke kredittkort renten vært litt lavere tenker man.  Dette har re:member Gold gjort noe med ved å presse den effentive rente ned til under nitten prosent.

Men det er ikke bare den lave rente på 18,39% eff. som er kortets eneste styrke. Med re:member kan du få inntil 150 000 kroner i kredittgrense med en rentefri betalingsfrist på 45 dager. Når du søker om kortet slipper du å betale årsavgift for å motta kortet i posten. I tillegg er kontantuttak i minibank, over skranke i bank og post helt uten ekstra gebyr. Du får tilleggskort og erstatningskort uten at re:member tar betalt for tjenestene.

Utsettelse av betaling

Hos re:member har du i likhet med andre kort muligheten til å betale hele eller deler av utestående beløp på faktura. Dessuten kan du betale minimumbeløpet på 150 kr. Hvis du imidlertid har du en tøff måned med mange regninger å betale, med kredittkort fra re:member kan du også søke om en betalingsfri måned. Det gjør du ved å kontante kundeservice vis a vis nettbanken eller telefonen. Naturligvis vil re:member vurdere din forespørsel utifra at du har betalt regninger i tide, og det gjør de ved å gå tilbake 6 måneder i tid. Hvis alt er i orden med betalingene får du som regel et positivt svar!

Ingen bonus og forsikring

Dessverre, ja! re:member Gold kredittkort gir ikke mulighet for rabatter og gratis forsikring på samme måte som søsteren re:member Black. Så hvis online shopping og bonuspoeng er motivet for at du vil skaffe deg et kredittkort er nok dette kortet ikke det rette valget. Imidlertid er alle varekjøp i og utenfor landet uten gebyr. Det er heller ingen gebyr for kontantuttak i utlandet, bortsett fra valutapåslaget på 1,75%. Sånn sett kan er kortet svært rimelig å bruke i utlandet, til tross for at øvrige fordeler som reiseforsikring ikke inngår.

Oppsummering

re:member Gold har raskt blitt attraktivt hos kredittkort brukere i almenhet og blant rentejegere i særdeleshet. Kredittkortets styrker består nemlig av en rekke gebyrfrie tjenester som gjør kortet gratis å skaffe seg og bruke. Kortets aller sterkeste side er det bunnlave rentenivået på 14,9% nom. (18,39% eff.), hvilket er konkurransekraftig med mange forbrukslån på markedet. At kortet har en såpass høy kredittgrense som 150 000 kr gjør at det kan egne seg veldig bra til refinansiering av andre dyre kredittkort, og således dra ned på månedskostnadene til brukere. Kortet utstedes uten administrasjonsgebyr, uten årsavgift og med 45 rentefrie dager. re:member appen gir oversikt over ditt forbruk og du kan utføre daglige transaksjonstjenester, betale regninger, søke om høyere kreditt og lagre PIN-koden din.