Trumf Visa

Knapt noen i landet som ikke har hørt om det folkekjære bonusprogrammet Trumf. Kanskje ikke like mange vet at det finnes et tilhørende Trumf Visa kredittkort som utgis av Norgesgruppen Finans AS. Med dette bonus pakkede kortet får man ekstra fordeler, billigere handel både av dagligvarer og drivstoff. La oss se nærmere på bonuskortet Trumf Visa.

Trumf bonus med frihet

Som nevnt over er Trumf et omfattende lojalitetsprogram utarbeidet av Norgesgruppen som muliggjør poengopptjening for medlemmer. Hvis du bestemmer deg for å skaffe deg et Trumf Visa kredittkort, blir du automatisk tildelt medlemskap i Trumf.

Dermed åpnes det opp for at du kan tjene massevis av bonuspoeng i Norgesgruppens kjeder, samarbeidende partnere og på nettet. Du tjener opp minst 2% bonuspoeng når du handler matvarer hos gruppens kjente butikker som Kiwi, Meny, Spar, Eurospar, Joker, Jacob’s, CC-mat og Nærbutikken. 

Kanskje det beste med Trumf bonusprogram er at poengene ikke har et makstak og at de har en utløpsdato. Du kan bruke oppsamlede poeng til å betale for lørdagshandelen eller til og med overføre til SAS Eurobonus 

Bruk poeng på hva du vil

Poengsamlingen er ikke bare begrenset til Norgesgruppen eller Norge. Du får 0,5% bonus på øvrige kortkjøp i hele verden. Naturligvis, blir det ingen poeng når du betaler med Trumf Visa hos en konkurrerende dagligvarekjede.

Drivstoff

Trumf medlemmer har lavere drivstoffkostnader enn andre. Allerede som ny kunde får du 90 øre/liter bonus hos stasjonskjeden St1. På løpende basis samler du poeng når du tanker bilen både hos Shell og Esso på opptil 40 øre literen.

Forsikring

Trumf Visa egner seg meget vel som et reisekort da Trumf dekker utforutsette kostnader i forbindelse med reisen med sin reise- og avbestillingsforsikring. Forutsatt at du har betalt med kortet kan du og inntil 3 medreisende reise forsikret på ferie.