Lunar

Lunar

 • Gratis prepaid kort
 • Gebyrfrie kontanuttak
 • Smart mobilbank
Årsavgift 0 kr
Maks kreditt kr
Rentefritt dager
 • Et Mastercard
 • Et reisekort

Lunar er et såkalt forhåndsbetalt kort, uten kreditt og rentevilkår.

 • Uten årsavgift
 • Gratis kontantuttak & kortkjøp i EU, USA, UK, Norge og Sverige
 • App med valutaveksling
 • Uendret kundeforhold i din bank
 • Ingen mulighet for poengopptjening
 • Uten kreditt
Type kortMastercard
Årsavgift0 kr
Rente0 %
Effektiv rente0 %
Rentefrie dager0 dagar
Kredittgrense0 kr
Sparerente0 %
BankIDNej
Mobil BankIDNej
eFakturaNej
AutogiroNej
Fakturagebyr
Velge egen PIN-kodeJa
TæppeNej
Krav
DrivstoffrabattNei
Minstebeløp å betale

Det danske Lunar Mastercard har vunnet over 100 000-vis av kunder med sin innovative app og sitt forhåndsbetalte kort. Vi skal se nærmere på hvorfor.

Verdi for pengene

Da Lunar er en heldigital mobilbank, har de relativ lave utgifter å dekke – hvilket kommer kundene til fordel. Lunar er nemlig helt gratis å skaffe seg, uten at det finnes skjulte avgifter. Den smarte bank-appen lar deg være i førersetet hva gjelder din privatøkonomi slik at du får mest mulig verdi utav dine penger. Mange er fornøyd med sin nåværende bank. Men du behøver ikke å bytte bank. Du kan fortsette å være kunde i din bank og uten ekstra kostnad bli kunde hos Lunar.

App med interaktivt budsjettering

Mange har et distant forhold til forbruk og lever i en hverdag der pengene flyr avgårde til høyre og venstre. Lunar sin mobil-app gjør det mulig å enkelt sette opp ulike budsjett. Appen deler opp alle kortkjøp i henhold til kategori. Det skaper synlighet for deg hvor du i realtid ser hva du bruker penger på. Med utgangspunkt i din situasjon kan du sette opp ulike budsjett for ulike innkjøp; for eksempel transportkostnader, mat & drikke, daglivarer, etc. 

Ifølge kundene får man et helt annet forhold til penger med hjelp av Lunar-appen. Man oppnår større kontroll og måter å håndtere sin privatøkonomi.

Gratis Lunar

Som vi nevnte over er Lunar et forhåndsbetalt kort, ikke et kredittkort eller bankkort. For å kunne bruke kortet må du første fylle kortet. Men det stilige kortet er helt gratis – uten årsavgift. Lunar egner seg som et gunstig reisekort i Europa og USA, da både varekjøp og kontantuttak er uten ekstra kostnader for kortholderen. Til og med valutaveksling er mulig i appen – også denne tjenesten koster null kroner. 

Imidlertid er både varekjøp og kontantuttak utenfor USA og Europa gebyrlagt. Se Lunar nettside for innsyn i prisliste.

Lojalitetsprogram

Lunar har på en tilfredstillende måte utviklet et effektivt digitalt verktøy for privatpersoner som gjerne vil få kontroll på sin privatøkonomi. Dessverre mangler Lunar et lojalitetsprogram som Lunar Mastercard er knyttet til. Det betyr at det ikke er cashback eller øvrige rabatter som følge av Lunar kortbruk.