Santander Red Visa

Santander Red Visa

  • Lav rente 14.89% nom.
  • Opptil 25% cashback
  • Perfekt for store innkjøp
Årsavgift 0 kr
Maks kreditt 100 000 kr
Rentefritt 50 dager
  • Et Visakort
  • Et reisekort
  • Et bonuskort

Eff. rente 17,1 %, 15 000 kr. over 12 mnd. Kostnad 1323 kr. Totalt kr. 16 323.

  • Lav rente 14,89% nom.
  • Opptil 25% cashback
  • Støtte for mobile betalinger
  • Gebyr ved inaktivt kort i 12 mån
Type kortVisa
Årsavgift0 kr
Rente14.89 %
Effektiv rente17.1 %
Rentefrie dager50 dagar
Kredittgrense100000 kr
Sparerente1.35 %
BankIDJa
Mobil BankIDJa
eFakturaJa
AutogiroJa
FakturagebyrGratis e-faktura (papirfaktura 20 kr)
Velge egen PIN-kodeJa
TæppeJa
Krav
20 år
Ingen betalingsanmerkning
DrivstoffrabattNei
Minstebeløp å betale
4% (minst 300 kr)

Santander Red Visa utgis av det kjente finansforetaket Santander Consumer Bank. Det er ikke det eneste kortet Santander utgir. Både Gebyrfri Visa og Flexi Visa utstedes av Santander. Alle Santander sine kredittkort oppfyller spesielle og unike kundebehov, og i denne anmeldelsen skal vi vurdere Red Visa for å forstå kortets særtrekk, fordeler og ulemper.

Bånnlav rente

Det første positive som treffer oss er den lave renten på Santander Red Visa, kun 14,90% (nom.). Det er uten tvil en av den beste kredittkort renten i Norge. Selv den effektive renten, som vist i eksempelet er 17,1%. Det er derfor ikke rart at mange velger Santander Red fremfor andre kredittkort, og forbrukslån for den sakens skyld, når de aller fleste kredittkort har en gjennomsnittlig rente på omtrent 20%.

Større innkjøp

Nettopp den lave renten og en relativ høy kredittgrense opptil 100 000 kr gjør Santander Red til et seriøst alternativ for å finansiere større innkjøp. Eksempel på dette kan være oppussing, hvitevarer, reise eller møbler. Dog, legger vi til at det kan være andre kort som egner seg bedre å bruke under reisen, ettersom Red kortet dessverre ikke spanderer på gratis reiseforsikring eller egenandelseforsikring slik tilfellet er både med Gebyrfri Visa og Flexi Visa. 

Hvis du ikke har muligheten til å spare opp til større innkjøp, kan et kjøp med Santander Red være din foretrukne finansieringsløsning uten at du betaler unødvendig mye for nedbetaling over noen måneder.

Som du kan se finnes det ingen administrasjonsgebyrer på Santander Red. Imidlertid må du huske på at Santander belaster et spesielt gebyr for ubrukt kort i 12 mån. 

Santander Kickback

Santander Red er naturligvis tilknyttet bankens populære penger tilbake program kalt Kickback. Slik det fremgår av navnet får kunder cashback når de handler med kortet i rundt 300 kjente nettbutikker. En gjennomgang av Kickback nettside viser at hundrevis av butikker spredt over shoppingkategorier som mote, reise, velvære, elektronikk og underholdning. Cashback’en i enkelte butikker oppgår til 30% – virkelig mye penger som tikker tilbake til din Santander konto ved ulike kortkjøp.