Shell Mastercard

Hva vi synes om Shell Mastercard

Shell Mastercard i Norge er et kredittkort som utstedes av Ikano Bank. Det et populært bensinkort uten årsavgift og gir bonuspoeng når man fyller tanken. Bonusen er ganske høy sammenlignet med andre bensinkort og oppgår til 40 øre literen. I tillegg til drivstoffbonus tjener man opp 1% bonus på alle kortkjøpt med kredittkortet. Kortet gir gode muligheter for å tjene ekstra Trumf-poeng de første 30 dagene etter at man blir kunde. Trumf-bonusen kan for eksempel overføres til SAS Eurobonus der man ønsker det. For å spare deg for ekstra kostnader ved uforutsette hendelser, inngår det en gratis tankefeilforsikring.

40 øre bonus per liter

Shell Mastercard kredittkort kunder får en fast 40 øre bonus når de tanker hos besinstasjonskjeden med samme navn. Det er mye penger å spare på drivstoff. Tanker man for eksempel for 4 000 kr i løpet av en måned, får man tilbake ca 120 kr (literpris 14 kr). På årsbasis kan man spare rundt 1 500 kr med Shell-kortet.

En av de mest likte fordelene med dette bensinkortet er at det ikke finnes en øvre grense for hvor mye drivstoff-bonus man tjener opp. Kan være smart derfor å bruke samme kort, dersom det er flere bilen i husstanden.

Trumf og velkomstbonus

Når du bestiller et Shell Mastercard kredittkort byr Ikano Bank på en velkomstgave. Du får i 30 dager 40 øre Trumf-bonus. Det blir kanskje ikke så mye i løpet av en måned, men verdt å vite at trumf bonus kan overføres til SAS Eurobonus Ekstrapoeng.

Uansett under din første måned som kunde får du altså sammenlagt 80 øre bonus!

1% Trumf bonus

For kunder som velger å betale med Shell Mastercard er det 1% Trumf-bonus å samle på alle øvrige kortkjøp. Som nevnt over kan man overføre disse til sin SAS Eurobonus konto.

Forsikringer

På Shell Mastercard finnes ingen forsikring for reisende slik tilfellet er med andre kredittkort, men man har en uhellsforsikring kalt tanekfeilforsikring. Med denne forsikringen som er gratis for Shell kunder som betaler med kredittkort, dekker forsikringen alle kostnader som oppstår hvis man er så uheldig å fyller tanken med feil drivstoff.