SAS Eurobonus Amex Elite

SAS Eurobonus Amex Elite

 • Eurobonus Ekstrapoeng
 • Reiseforsikring
 • Eurobonus Sølv-medlemskap
Årsavgift 4 000 kr
Maks kreditt -
Rentefritt dager
 • Kredittkort fra American Express
 • Et reisekort
 • Et bonuskort

Utnyttet kreditt betales i sin helhet ved forfall. Forsinkelsesrente p.t. 8,5 % p.a.

 • Eurobonus Ekstrapoeng alle kortkjøp
 • 20 000 statuspoeng hvert år
 • Reiseforsikring inkludert
 • Garantert Eurobonus Sølv-medlemskap
 • Companion Ticket 2 ggr. årlig
 • Point Sharing
 • Flyplasslounge tilgang
 • Årsavgift
Type kortAmex
Årsavgift4000 kr
Rente0 %
Effektiv rente8.5 Forsinkelsesrente %
Rentefrie dager0 dagar
Kredittgrense-1 kr
Sparerente0 %
BankIDJa
Mobil BankIDJa
eFakturaJa
AutogiroJa
FakturagebyrGratis e-faktura (papirfaktura 45kr)
Velge egen PIN-kodeJa
TæppeJa
Krav
18 år
Ingen betalingsanmerkning
DrivstoffrabattNei
Minstebeløp å betale
Utnyttet kreditt

* Dette er et såkalt faktureringskort hvilket betyr at du ikke har muligheten til å dele opp betaling, på lik linje med øvrige kredittkort. Utnyttet kreditt betales i sin helhet ved forfall. Forsinkelsesrente p.t. 8,5 % p.a.

Verdens eldste kredittkortutgiver American Express og flyselskapet SAS står bak det flotte betalingskortet SAS Eurobonus Amex Elite. Kortet inngår i en portfølje av kredittkort samarbeidet har resultert i.

Hva vi synes om SAS Amex Elite

SAS Eurobonus Amex Elite er et av de beste VIP kort i og med at dette kortet byr på forskjellige fordeler på reisen og hverdaghandelen. Man har muligheten til å tjene opp Eurobonus Ekstrapoeng på alle kortkjøp og automatisk Sølv-medlemskap gjennom 20 000 statusgrunnpoeng i velkomstgave – hvert år. Dette er bare kremen av alle fordelene som du kan lese om nedenfor.

Fordeler

Som med mange andre VIP kort må man betale årsavgift for å ha og bruke kortet. På den annen side får kundene eksklusive fordeler tilbake for pengene gjennom det flotte lojalitetsprogrammet til SAS og Star Alliance kalt Eurobonus.

Som nevnt over gis det Ekstrapoeng, 20 poeng / 100 kr, på alle kjøp med kortet. Handler man på sas.no får man 30 Ekstrapoeng per 100 kroner brukt. Kortets kunder belønnes med den såkalte Companion Ticket 2 ganger årlig der man kan reise for prisen av det halve poengantallet.

SAS Eurobonus Amex Elite kortet kortet passer utmerket når du reiser rundt i utlandet. Du får en omfattende reiseforsikring og tilgang til SAS flyplasslounger (visse mot tillegg). I reiseforsikringen som dekker deg og familien inngår egenandelsforsikring på leiebil uten ekstra kostnad.

Eurobonus Sølv-medlemskap

Et av de mest attraktive fordelene med Elite kortet er at man mottar 20 000 statusgrunnpoeng hvert år. Det innebærer blant annet at kundene er garantert Eurobosnus Sølv medlemskap under forutsetning av at årsavgiften er betalt i tide. Årsavgiften på kortet er 4 000 kr.

Companion Ticket

På alle Amex SAS AmEx SAS kort får man ta del av Companion Ticket. Det vil si at man kan bestille en valgfri EuroBonus reise og betale med halvparten av poengene. En forutsetning for å få Companion Ticket med 50% poengrabatt er at man handler for minst 150 000 kr årlig.

Har man allerede kvalifisert seg til en Companion Ticket, og handler for ytterligere 150 000 kr, kan en ny reise bestilles. Hver opptjeningsperiode starter i januar i det følgende året.

Oppsummering

SAS Eurobonus Amex Ellite er et perfekt kort for å spare poeng til billigere flyreiser. Kredittkortet er å regne som et kort som relativt sett lever opp til å være et kredittkort uten fordyrende gebyrer. Hvis du under en periode har høye utgifter kan du betale regninger med Elite-kortet