Om oss

I 2015 fødtes ideen om BesteKredittkort i Sverige. Bak ideen var en voksende etterspørsel etter en korrekt og gjennomsiktlig sammenligningstjeneste for kredittkort. Vi hadde oppdaget at det ikke fantes et nettsted som faktisk sammenlignet kredittkort på en like rettferdig og objektiv måte som mange ønsker seg. De forskjellige aktørene i markedet for  kredittkortsammenligning nøyer seg med å publisere kredittkort-lister og forventer at du skal gjøre resten av jobben på egen hånd.

Ingen enkeltstående kort er best, eller det eneste beste i sitt slag. De beste kredittkort er avhengig av forbrukernes kjøpevanter. Følgelig kan det være flere kort som skulle kunne være de beste kredittkort.

Vi lanserte BesteKredittkort.com i Norge 2020. BesteKredittkort.com eies og driftes av det svenske selskapet Compary AB som opererer fra sine lokaler i Stora Badhusgatan 18-20, 411 21, Gøteborg. Selskapet Compary AB er registrert hos det svenske Bolagsverket med org. nr. 556955-1004.

Forretningsmodell

Vi er en 100% uavhengig sammenligningstjeneste for kredittkort. Våre objektive vurderinger tar utgangspunktet i kredittkortet og fremhever kortets fordeler og ulemper, som test av kortets styrker i forhold til forbrukernes ulike behov. Det samme gjelder våre anbefalinger om rett kredittkort for rett livsstil og situasjon.

Hvem tar vi betalt av? Vi tar betalt av banker og kortutgivere for den jobben vi gjør for dem.

Vårt ansvar

Er alt på siden helt 100% riktig? Et av våre viktigste ansvarsområder er informasjonskvaliteten på våre nettsider. Vi gjøre vårt ytterste for at inforamsjonen på våre nettsider samsvar med produkt-informsjonen på kortutgivernes egne nettsider.

Skulle du oppdage feil eller mangler, er du velkommen til å informere oss om forholdet i en epost. På forhånd takk!

Viktig informasjon

BesteKredittkort er ikke ansvarlig for distribusjon av kredittkort. Alle henvendelser om kredittkort skal rettes til kundeservice hos ansvarlig kortutsteder. Du finner informasjon om dette på kortets nettside.

Vi kan ikke hjelpe med spørsmål om ditt spesielle kredittkort (som du allerede har), slike spørsmål må tas direkte med kortutstederen.

Forbehold

Vi prøver å holde all informasjon på nettstedet nøyaktig og oppdatert, men vi kan ikke holdes juridisk ansvarlig for eventuelle feil fra vår – eller kredittkortutgiverens side.

Vi anbefaler våre kunder å bruke kredittkort innenfor sin betalingsevne. Misbruk og overforbruk kan føre til økonomiske problemer.

Kontakt:

Nettsiden eies og driftes av Compary AB. Org.nr: 556955-1004.